Body Boost trainingen

Triathlon vraagt veel verschillende houdingen en bewegingen van ons. De efficiency van het zwemmen, fietsen en lopen hangt nauw samen met hoe goed een aantal ondersteunende spieren zijn ontwikkeld en vooral hoe goed je deze kunt aansturen.

De Body Boost helpt hierbij. Door een mix van intensieve oefeningen, korte sprints en ontspanning leert jouw lichaam uit extra vaatjes te tappen waar je het bestaan nog niet van wist …

Bovendien ontdek je tijdens de sessies je eigen verbeterpunten waar je thuis in verloren kwartiertjes weer aan kunt werken: een hyper effectieve triathlon tijdsinvestering!

- 20210908 13 scaled - Body Boost Training - Body Boost

Core stability

Het grootste en zwaarste gedeelte van je lijf moet overeind gehouden worden door je buik- en rugspieren. Hoe langer je die goed op spanning kunt houden, de te beter wordt je techniek in vrijwel alles wat je doet op sportief gebied.

Goed voor alle onderdelen

Een sterke buik en rug dragen bij aan snellere tijden in alle drie de triathlon sporten. Dus door de Body Boost ga je bijna vanzelf sneller en beter zwemmen, fietsen en lopen!

Uithoudingsvermogen

Juist zeer korte, maar ook zeer intensieve oefeningen, hebben een bijzonder positief effect op je uithoudingsvermogen.

Leuke oefeningen

Natuurlijk kun je ook netjes iedere dag de 7-minute app volgen. Maar die wordt na verloop van tijd toch een beetje saai en voorspelbaar. Onze Karin verzint elke week weer iets nieuws!

- 20210908 7 scaled - Body Boost Training - Body Boost

Maar ik kan echt niet 4 keer/week de deur uit…

Met triathlon train je voor 3 verschillende sporten. Lastig om ook nog een vierde sessie in je programma te passen? Goed nieuws! In het winter seizoen (november – maart) bieden we 2x een periode van 10 weken met Body Boost lessen onder begeleiding.

De lessen zijn buiten in Doorn, direct naast het zwembad. Dus loop na het zwemmen in één keer door om er jouw eigen multisport avond van te maken. (Blij slecht weer trainen we binnen, met een beperkt aantal plaatsen, dus dan is aanmelden noodzakelijk).

Bovendien is het bijzonder stimulerend en motiverend om te zien dat je niet als enige aan het zweten bent!

Doe mee met een proef training

Wil jij een keer proeven van ons trainingsmenu en het enthousiasme van ons team?

Kom gezellig een keer mee met iemand die al is aangesloten of neem even contact op zodat we kunnen zorgen dat je op best mogelijke sportieve wijze wordt ontvangen!

“The proof of the pudding is in the eating”