Wie is wie

Het bestuur

Het UHTT bestuur bestaat uit 4 personen. Hieronder stellen ze zich kort voor:

Ruben van der Made – Voorzitter

- Ruben UHTT 1 773x1030 - Wie is wie binnen de UHTT? -

Sinds 2017 woon ik in Doorn, samen met mijn vrouw Sabine en drie kinderen. Na veel fietsen en hardlopen op en over de Utrechtse Heuvelrug
kreeg ik steeds vaker te horen dat er ook een hele leuke Triathlon vereniging was waar je in clubverband kon trainen en waar ik ook nog eens kon leren zwemmen. Die verbinding en uitdaging leek me erg leuk. Dus ben ik in 2019 lid geworden en gestart met zwemmen; wat inderdaad een echte uitdaging bleek te zijn. Ik geniet elke week weer van de fantastisch omgeving waarin ik sport; samen of alleen. In mijn dagelijks leven ben ik bestuurder binnen de kinderopvang. Na gepolst te zijn voor het voorzitterschap van UHTT heb ik vrij snel ‘ja’ gezegd. Uiteraard is het samen ’buiten’ sporten waar het allemaal om draait; maar dat zaken op de achtergrond goed geregeld zijn vind ik belangrijk en leuk om te organiseren voor onze vereniging. Hiermee wil ik op mijn manier een bijdrage leveren aan de vereniging; zodat we nog vele jaren gezamenlijk kunnen sporten en onze persoonlijke doelen kunnen behalen.

Sjoerd Dormans – Penningmeester

- 20220210 111552 1 773x1030 - Wie is wie binnen de UHTT? -

In mei 2019 ben ik in Soesterberg komen wonen samen met mijn vriendin Victoria. Sinds september 2020 ben ik lid van de UHTT. Ik ben redelijk vaak te vinden op de zwemtrainingen in het Bosbad Leersum of bij de KNZB in Zeist. Over de afgelopen jaren heb ik mij regelmatig ingeschreven voor een Sprint of kwart triathlon en in 2021 voor het eerst voor een team-competitie namens de UHTT. Mijn sportieve hoogtepunt was om mee te doen aan de Middle Distance Challenge Almere in 2019. Al vanaf het begin wilde ik mij breeder inzetten voor deze geweldige vereniging. Vanaf januari 2021 heb ik in de functie van Penningmeester op me genomen. Met werkervaring in inkoop en contract management is dit de bestuursfunctie die het beste bij mij paste. Ik kijk uit naar nog vele mooie jaren binnen de vereniging en om buiten te sporten op de Utrechtse Heuvelrug.

Björn Veldhuizen – Secretaris

- VT2021 448 1030x687 - Wie is wie binnen de UHTT? -

In 2016 ben ik verhuisd naar de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Ik woon daar samen met Jacoba en onze kinderen Thijmen en Julian. De mooie natuur van de Utrechtse Heuvelrug nodigt uit om er sportief op uit te trekken. Fietsen en hardlopen deed ik al graag, daar is zwemmen nu bijgekomen.

Sinds 2019 ben ik lid van UHTT en wekelijks sluit ik aan bij één of meerdere trainingen om gezellig samen te trainen. Inmiddels heb ik deelgenomen aan mijn eerste triathlons en ga ik in 2022 ook meedoen aan de Teamcompetitie. Ik voel me erg thuis bij UHTT door de ongedwongen sfeer en de sociale beleving ondanks dat het een individualistische sport is. Binnen het bestuur vervul ik de rol van secretaris.

Marije Bakker – Bestuurslid

- Marije UHTT - Wie is wie binnen de UHTT? -

Sinds eind 2015 woon ik in Driebergen-Rijsenburg met Homme (ook lid van UHTT) en onze twee kinderen Yolt (8 jaar) en Hiske (5 jaar). We trekken er graag met z’n 4-en op uit in de natuur, wandelend of fietsend op de Utrechtse Heuvelrug, maar bij voorkeur in de bergen in Oostenrijk om de hoge toppen te beklimmen met onze ‘berggeiten’.

Ik heb mij al snel na de oprichting van UHTT aangesloten en vind het super mooi om te zien hoe UHTT de afgelopen jaren is gegroeid en leden vanuit de hele Utrechtse Heuvelrug (en daarbuiten) aansluiten.

Ik probeer vooral bij de looptraining en de BodyBoost aanwezig te zijn. En sinds het volgen van de interne BC zwemcursus(sen) ben ik ook bij zwemtrainingen in het KNZB in Zeist aanwezig. In 2020 ben ik bij het 3e Divisie Dames team-competitie aangehaakt en in juni 2021 was dan eindelijk mijn vuurdoop: mijn eerste echte (competitie) triathlon in Klazienaveen!

Al vanaf het begin van UHTT ben ik actief binnen de vereniging: de laatste jaren vooral binnen DE Commissie en bij het organiseren van de paskleding-sessies / bestelling van de UHTT kleding en vanaf januari 2021 binnen het Bestuur.

Technisch hart

Het Technisch Hart van de UHTT bestaat uit de volgende personen: Frank Janssen (zwemmen), Homme Rodenhuis (fietsen & bodyboost) en Jaap Jochmann (hardlopen).

Trainers

Voor de diverse trainingen hebben we binnen de UHTT de volgende coordinatoren en trainers:

Zwemmen coordinator: Esther Gotink

Zwemmen trainers: Edwin van Norden (extern) en Frank Janssen, aangevuld met diverse trainers uit de vereniging.

Fietsen coordinatoren: Jochem Beumer en Homme Rodenhuis

Fietsen trainer: Homme Rodenhuis & Rik Rosier

Hardlopen coordinator: Jaap Jochmann

Hardlopen trainers: Margreet van den Heuvel, Jaap Jochmann, Egbert Smit, Jurgen van Teeffelen, Vincent Beijk, Chantal Berga (extern) en Homme Rodenhuis

Body boost: Karin Peters, Jan Overgoor en Bart Nauta

De Commissie

De commissie draagt zorg voor diverse activiteiten van de UHTT, zoals eigen events, aanwezigheid bij andere triathlons, de intake van nieuwe leden en (ontstaan in corona-tijd) diverse challenges die bijdragen aan de saamhorigheid en sfeer binnen de vereniging. De commissie bestaat uit de volgende leden: Dagne Overgoor, Esther Breij, Susan Lanooij, Peter Smit en Harm van Donk.

Websitecommissie

Content: Jochem Beumer & Harm van Donk

Fotograaf: Erik van den Akker