- 2018 Seizoensopeningsbraaij 845x321 - Lid worden -

Wij zoeken liefhebbers die met ons samen willen genieten van zwemmen, fietsen en hardlopen in de natuur.

Als ‘volledig lid’ van het UHTT Utrechtse Heuvelrug Triathlon Team hoor je er echt helemaal bij! Je hebt dan toegang tot alle trainingen (5x per week), tot alle clinics en toegang tot eventuele deelname aan de UHTT competitieteams. Bovendien krijg je dankzij sponsor LiveOnlineEvents ook een officieel UHTT Hardloopshirt (twv €25). Dit alles voor slechts €17,58/mnd.

Daarmee wordt je ook meteen ook lid van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB) en ontvang je 2x per jaar het inspirerende bondsmagazine ‘Transition’. Ook ben je tijdens trainingen en onze eigen evenementen verzekerd onder de collectieve aansprakelijkheidsverzekering van de NTB.

Optioneel een wedstrijdlicentie er bij

Je kunt als extra optie tevens kiezen voor een wedstrijdlicentie (officieel ‘Atletenlicentie’). Dat scheelt een hoop geld als je van plan bent om deel te nemen aan evenementen. Want als je geen lid bent, moet je bij de inschrijving voor een event een ‘daglicentie’ kopen, die (afhankelijke van de afstand) variërend van €3 tot €42 kosten. Niet alleen voor triathlons, maar ook voor zwem- en hardloopevents. Terwijl de kosten van zo’n wedstrijdlicentie nog geen 30 euro per jaar extra bedragen.

Mocht je nog over deze optie twijfelen: deze is ook later nog los aan te schaffen.

- 2018 ALV 1030x709 - Lid worden -

Toch nog liever even de kat uit de boom kijken?

Iedereen is welkom om een keer bij alle verschillende trainingen proef te draaien. Daarnaast hebben we een proeflidmaatschap, voor 2 maanden of de duur van de Basiscursus Borstcrawl. Met het proeflidmaatschap krijg je toegang tot alle trainingen en ben je ook verzekerd. Als je tijdens deze periode de basiscursus borstcrawl wilt volgen, rekenen we een dubbel tarief (70 Euro)’.

Hoe kun je bij UHTT lid worden?

Als je er nog steeds zin in hebt, gaan we dit als volgt aanpakken:

Stap 1: Vul het contactformulier in

Vul het formulier compleet in en geef hier op aan welke volgende stap je wil nemen:

  • heb je meer informatie nodig?
  • of wil je een keer op proef mee trainen?
  • of wil je gelijk je aanmelden als volledig lid?

Stap 2: Telefonische intake

Zeker in deze opstartfase (waarin sommige processen misschien nog niet helemaal optimaal lopen!) vinden we het belangrijk om met iedereen even persoonlijk kennis te maken. Dat doen we door een korte telefonische intake met iemand van het bestuur nalv een ingevuld contactformulier.

Stap 3: Proeftraining / Aanmeldformulier  

Afhankelijk van wat we in het telefoongesprek met je bespreken, nodigen we je uit voor een proeftraining, en/of we sturen we je gelijk een aanmeldformulier. Met dat formulier kun je je aanmelden als ‘volledig lid’, al dan niet met wedstrijdlicentie, of als ‘aspirant lid’.

Praktische zaken mbt contributie en opzeggen

De contributie wordt geïnd vanaf de datum waarop je je aanmeldt.

We innen vervolgens ieder kwartaal. Let op: in het eerste kwartaal van het jaar (of van je lidmaatschap) innen we ook de jaarlijkse bondsbijdrage (€36) en evt de bijdrage voor je wedstrijdlicentie.

Bij het aangaan van het lidmaatschap ná 1 september worden de volgende kortingen op de bondsbijdrage gehanteerd: na 1 september: 50%, na 1 oktober: 75%, en na 1 november: 100%, maar opzeggen bij de bond kan niet eerder dan per 31 dec van het volgende jaar.

Opzeggen bij de UHTT kan ieder kwartaal (liever niet natuurlijk). Je opzegging moet via mail binnen zijn voor de laatste dag van het kwartaal.

Mocht je hier nog verdere vragen over hebben, aarzel niet om even het contactformulier in te vullen.