Omleidingsroutes voor fietsers tijdens de Heuvelrug Triathlon op 9 September

heuvelrug-triathlon-event - Heuvelrug Triathlon 2023 7 1080x423 - Omleidingsroutes voor fietsers tijdens de Heuvelrug Triathlon op 9 September - MTB, Fietsen

De tweede editie van de Heuvelrug Triathlon staat voor de deur! Op zaterdag 9 september, van 8:00 tot 14:00 uur, wordt er weer gezwommen, gefietst en gelopen. We kijken uit naar een fantastische dag, maar we begrijpen ook dat dit evenement invloed kan hebben op de normale fietsroutes in de omgeving.

Om ervoor te zorgen dat iedereen weet waar hij of zij aan toe is, hebben we de belangrijkste omleidingsroutes voor fietsers op een rij gezet. We vragen alle fietsers om deze routes te volgen, zodat het evenement soepel verloopt en de veiligheid van alle deelnemers en omwonenden wordt gewaarborgd.

Omgeving kruising N227 / N224 (Amersfoortseweg / Zeisterweg):

Onderstaande links brengen je naar Google Maps: let op dat je het voertuig ‘fiets’ selecteert, voor de juiste aanwijzingen.

1. Richting Henschotermeer vanuit Amersfoort: [Volg deze route via Landgoed Den Treek (6km)].

2. Richting Maarn en Woudenberg vanuit Zeist/Amersfoort: [Volg deze route via Maarn (7km)]

3. Richting Maarn en Zeist vanuit Woudenberg: [Volg deze route via Maarn (7km)]

Let op: De MTB Route Den Treek Rood tussen Nummer 1 en 36 is afgesloten op zaterdag 9 september tussen 8:00 en 14:00. [Bekijk hier de route door het bos terug naar de Blauwe route]

Omgeving Let de Stigterpad:

Ter hoogte van het Leersums Veld staat een afzettingsbord om fietsers te waarschuwen dat zij na 1,5km (heuvelop!) uitkomen bij het fietsparcours van de triathlon. Daar kunnen ze niet verder.

Daarom raden wij aan om vanaf dat punt 1 van beide onderstaande routes te volgen:

1. Richting Doorn: [Volg deze omleiding]

2. Richting Maarn: [Volg deze omleiding]

Omleiding via fietsknooppuntennetwerk:

heuvelrug-triathlon-event - Afgesloten fietsknooppunten Heuvelrug Triathlon - Omleidingsroutes voor fietsers tijdens de Heuvelrug Triathlon op 9 September - MTB, Fietsen

We begrijpen dat omleidingen soms vervelend kunnen zijn, maar we hopen op uw begrip en medewerking. Deze routes zijn zorgvuldig gepland om de overlast tot een minimum te beperken en de veiligheid van alle betrokkenen te garanderen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Neem gerust contact met ons op via info@uhtt.nl.

U bent natuurlijk ook van harte welkom om als toeschouwer bij het evenement aanwezig te zijn!

Met vriendelijke groet,

Utrechtse Heuvelrug Triathlon Commissie