We mogen in 2018 de triathlon competitie in! 

Voor sommigen is niets zo stimulerend en motiverend voor de individuele ontwikkeling als de ‘druk’ van competitie en teamgenoten. Daarom hebben we bij de NTB aangegeven dat we in 2018 mee willen doen aan de triathlon teamcompetitie. Daarnaast zijn we aan het inventariseren of er voldoende animo is voor een team in de duathlon competitie, zowel bij de heren als dames.

Vorige week hebben we het blijde nieuws ontvangen dat er, na lang puzzelen, plek is voor een herenteam. Dat betekent dat we als UHTT mee gaan doen aan 5 triathlons in de vierde divisie. De wedstrijden zijn laagdrempelig van aard  en variëren qua afstand (1/8 en 1/4 triathlon) en opzet.

Er is wel altijd sprake van individuele strijd en de teamprestatie. En die gaan in deze competitie hand in hand. Per wedstrijd moeten we vier deelnemers opstellen. Om op alle wedstrijden voldoende bezetting te hebben, hebben we per team minimaal 6 teamleden nodig. Dus op het inschrijfformulier kan iedereen aangeven of hij/zij mee willen doen aan de competitie.

algemeen - Programma UHTT 4e divisie Noord 2018 - We mogen in 2018 de triathlon competitie in!  - competitie, 2018

Bij verdere vragen over de competitie, neem contact op met Marco Glastra door het contactformulier in te vullen

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] mensen in UHTT kleding aan de start verschijnen. Voor iedereen die deel uit wil gaan maken van de competitieteams is een team pak […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *