Geslaagde Seizoensopening Braaij 2018 voor alle UHTT (aspirant)leden

algemeen - 2018 Seizoensopeningsbraaij 1210x423 - Geslaagde Seizoensopening Braaij 2018 voor alle UHTT (aspirant)leden - Social event, Braaij, 2018

Nu de Zuid-Afrikaanse ‘Braaij’ al voor de 2e keer op de ‘sociale agenda’ van de Utrechtse Heuvelrug Triathlon staat, mogen we misschien wel spreken van een eerste heuse traditie binnen onze vereniging.

Dat betekent concreet dat we het triathlon seizoen openen en sluiten met een gezellige ‘Braaij‘, waarbij ook alle partners en/of kinderen van UHTTers welkom zijn.

algemeen - UHTT Braaij 2018 Lente 1 - Geslaagde Seizoensopening Braaij 2018 voor alle UHTT (aspirant)leden - Social event, Braaij, 2018

Er was voor de kleintjes een oppasdame en een reusachtig springkussen (met dank aan de HSI!), waardoor de sterke verhalen van iedereen die in de ochtend had meegedaan aan de Pyramide Duathlon van Austerlitz in alle rust gedeeld konden worden.

algemeen - UHTT Braaij 2018 Lente 2 Bestuur - Geslaagde Seizoensopening Braaij 2018 voor alle UHTT (aspirant)leden - Social event, Braaij, 2018

De ‘Body Booz Commissie’, verantwoordelijk voor de organisatie van alle sociale events binnen de vereniging, verraste door ook nog even het nieuwe bestuur in het zonnetje te zetten. Jorrit, Luuk, Marco, Homme en Gerrit werden geprezen en bedankt voor hun inzet in de eerste maanden van de UHTT.

algemeen - UHTT Braaij 2018 Lente 3 Voeding - Geslaagde Seizoensopening Braaij 2018 voor alle UHTT (aspirant)leden - Social event, Braaij, 2018

Daarnaast was voedingsdeskundige Peter Res aanwezig voor een informele clinic “Voeding voor/tijdens/na het sporten en wedstrijden”. Iedereen kon alles wat hij/zij altijd al had willen weten op dit gebied vragen aan Peter. Ook was er de mogelijkheid om zelf je eigen sportdrank te maken.

Hou de agenda in de gaten, want ergens in september volgt natuurlijk week de ‘Seizoensafsluitings Braaij 2018’. Daar ben jij toch ook bij?!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *